reizen boeken 2.jpg

Hoe werkt zakenreizen boeken bij ATPI Corporate Travel?

Zakelijk reizen zonder problemen. Zo zie je dat het liefst. En zo zien wij dat ook. Daarom kan je met ATPI Corporate Travel alle kanten op. Van het zoeken en boeken van voordelige vliegtickets en hotelreserveringen tot diensten als een 24/7 Service Desk en Alert Service.

De voordelen van boeken bij ATPI Corporate Travel
Met tientallen kantoren op alle continenten bedient ATPI Corporate Travel de wereld. We kopen gezamenlijk in en hebben daardoor een betere inkooppositie bij luchtvaartmaatschappijen, hotelketens en ga zo maar door. Dat loont. Je profiteert altijd van slim onderhandelde routedeals. Die je ontvangt van een vast team met Corporate Travel Consultants. Zij kennen jouw organisatie, zijn op de hoogte van het reisbeleid en van de voorkeuren. Dat werkt wel zo persoonlijk en efficiënt.

Vaste Account Manager
“Een vaste accountmanager die proactief met me meedenkt? Graag!” We horen het je zeggen. Onze Account Managers informeren je over de uitgebreide services en tools. Maar dat is lang niet alles. Hij of zij adviseert bij het stroomlijnen van het reisbeleid en helpt met het behalen van de inkoop- en besparingsdoelstellingen.

Neem contact op over zakenreizen boeken bij ATPI Corporate Travel! Vul hiernaast het contactformulier in.