Hubspot LP header.jpg

Webinar on demand

De webinar heeft, op donderdag 6 juli, plaatsgevonden. Meld je in het formulier hiernaast aan voor de webinar on demand en kijk de webinar terug wanneer het je uitkomt.

Algemeen

  • Wie: voor alle Eventmanagers organiseert ATPI Corporate Events dit webinar met Cor Kostense, voormalig veiligheidsadviseur van Heineken en oprichter van The Risk Department
  • Wat: 40-minuten durend webinar over events veiligheid

Na dit webinar:

Heb je inzicht in wat er speelt rondom events veiligheid – en voorkom je reputatieschade door een onveilig event!

Balans tussen goede voorbereiding en optimaal reactievermogen

Yolanda Logt, Manager ATPI Corporate Events: 
‘’Veiligheid staat nog lang niet bij alle bedrijven op de kaart bij het organiseren van een event. En dat terwijl er steeds meer dreiging wordt ervaren, zowel fysiek als digitaal. Wij vinden het noodzakelijk om goed na te denken over een ‘zo veilig mogelijk’ event of reis. Hier denken we in het gehele proces over mee om zoveel mogelijk te voorkomen. We bereiden achter de schermen voor ieder event of reis een uitgebreid calamiteitenplan voor. Met meer dan 20 jaar ervaring in de eventbranche hebben we de nodige onvoorziene zaken meegemaakt, zoals 9/11, het overlijden van een deelnemer, een bommelding, slecht weer en ontruiming van de eventlocatie of hotel. Met deze webinar willen we onze kennis en ervaring delen.'’ 

 

Contact

Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie over het webinar In 3 stappen naar een veilig event? Neem dan contact op met marketing.netherlands@atpi.com! Wil je meer informatie over ATPI Corporate Events? Kijk op de website.

 

Wil je meer lezen over event veiligheid?

Het veiligheidsdilemma voor een eventmanager

‘’Ik kan me niet voorstellen dat een eventmanager niet met veiligheid bezig is. Los van een mooi event neerzetten, gaat de verantwoordelijkheid wat mij betreft zo ver dat je zorgt voor jouw gasten.’’ Aldus Cor Kostense, gastspreker van de webinar: In 3 stappen naar een veilig event. We vroegen deze expert, die werkzaam is geweest bij de overheid, als veiligheidsadviseur in opdracht van Heineken heeft gewerkt en momenteel zijn eigen bedrijf heeft, naar zijn visie en de grootste uitdaging op het gebied van veiligheid voor events.

Lees verder

 

 

170622_Webinar_Banner_ATPI-CE_V2@2x (003).jpg
  • Beveiliging event (2).jpg
  • Evenementenbeveiliging.jpg
  • Veiligheid event.jpg
  • Beveiliging event-2.jpg